Наші новини

logo nmc 01 18

  

10 грудня 2019

Участь у засіданні міжобласної конференції педагогічних працівників швейного напрямку з впровадження нових швейних технологій – виклик часу

 

   9 грудня з ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області проведено міжобласну конференцію з педагогічними працівниками Дніпропетровської, Вінницької та Закарпатської областей з професій швейного профілю.

mejhes 1 2019
 Виступ Мейгес Т.В.

   Вебінар був насичений інформацією про нові підходи у покращенні якості підготовки здобувачів освіти. Учасники заходу ділилися досвідом роботи з впровадження нових сучасних технологій.
   Від нашої області виступила Мейгес Т.В., старший майстер Хустського професійного ліцею сфери послуг, яка розповіла про впровадження виробничих технологій швейних підприємств Закарпатської області для підвищення кваліфікації педагогів та осучаснення змісту професійної підготовки здобувачів освіти, що здійснюється у Навчально-практичному центрі сучасних технологій і дизайну, створеного при ліцеї. Також доповідач презентувала електронний підручник «Технологія виготовлення чоловічих штанів», який розроблено творчою групою.

   Міністерство освіти та науки України схвалило та рекомендувало електронний засіб навчального призначення для використання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
   Електронний підручник розміщено в контент-бібліотеці Інституту ПТО НАПН (режим доступу: http://tc-1.pto.org.ua).

Горячова Л.Б., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 322 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань