Наші новини

logo nmc 01 18

  

21 грудня 2019

Засідання навчально-методичної ради

 

   20 грудня 2019 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

NMR 1 2019
 Засідання навчально-методичної ради

   Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. винесла на обговорення питання щодо виконання основних завдань, визначених на 2019 рік, та погодження плану роботи НМЦ ПТО на 2020 рік. Основну увагу акцентувала на пріоритетних напрямах діяльності, їх змісті та формах роботи, викладених у проекті плану роботи центру на 2020 рік.
   Про впровадження у 2018, 2019 роках елементів дуальної форми навчання: досвід, переваги, проблеми в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області інформував методист Маслюк І.Ф.
   Із результатами роботи навчально-практичних центрів, створених при ЗП(ПТ)О, ознайомила присутніх Ольга Володимирівна.
   Методист Войченко Л.П. подала на погодження План заходів із короткострокового підвищення кваліфікації та стажування педагогічних працівників на базі навчально-практичних центрів ЗП(ПТ)О області, надала інформацію про педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області, які атестуються у 2020 році, та презентувала досвід роботи Галас Н.П., викладача спецдисциплін Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування.

NMR 8 2019
 У ході засідання

   Члени ради заслухали творчий звіт Мацо Є.В., методиста Перечинського професійного ліцею. Відзначено практичну значимість й актуальність досвідів та запропоновано поширити їх у ЗП(ПТ)О області.
   Заступник директора Ладижець І.М. доповіла про організацію заходів із профорієнтаційної роботи у ЗП(ПТ)О на виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» (№ 837/2019 від 09.11.2019).
   Про виконання рішень навчально-методичної Ради, ухвалених протягом 2019 року, інформувала методист Демчишин Г.С.
   Членами навчально-методичної ради схвалено 2 навчальні посібники, збірник тестових завдань з професії слюсар з ремонту сільськогосподарських машин і устаткування, 6 Збірників орієнтовних освітніх програм із конкретних професій, збірник завдань для перевірочних контрольних робіт (вхідного діагностування) здобувачів освіти І курсу з предметів загальноосвітньої підготовки. Всі навчальні видання отримали схвальні відгуки та рекомендовані для використання в навчально-виробничому процесі ЗП(ПТ)О.
   Учасниками засідання також обговорено та погоджено зміст 3 збірок та інформаційно-методичного збірника «Вісник 1-2/2020».
   Із навчальними друкованими виданнями 2019 року можна ознайомитися на виставці навчально-методичної літератури, авторами якої є педагогічні працівники ЗП(ПТ)О та методисти центру, яку щорічно в грудні організовує НМЦ ПТО.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 338 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань