Наші новини

logo nmc 01 18

  

02 січня 2020

20-річчя створення НМЦ ПТО у Закарпатській області

 

 Шановні колеги!

   Від щирого серця вітаю Вас із 20-річчям створення Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   Зичу всьому колективу доброго здоров’я, бадьорості духу, оптимізму та віри, креативних педагогічних ідей, далекоглядності у задумах, успішного здійснення всіх планів і сподівань, творчих здобутків і нових звершень.
   20 років для історії – це лише краплина, а для установи – ще доволі молодий вік, своєрідна межа, що дає можливість оцінити минуле, задуматися над теперішнім та спланувати майбутнє. Пройдено шлях становлення, вдосконалення, формування професійного колективу, пошуку нових форм і методів діяльності, співпраці з закладами професійної (професійно-технічної) освіти, науковими установами, налагодження стосунків із соціальними партнерами регіону.
   Працюючи творчо й натхненно, колектив Центру рухається вперед, орієнтується на технології майбутнього, не стоїть осторонь інновацій освіти, є активним провідником реформ у підгалузі. Бажаю не зупинятися на досягнутому, прагнути щоразу підніматися на вищу сходинку професійної майстерності та вірити у мирне щасливе майбутнє.
   Сьогодні є прекрасна нагода висловити глибоку подяку та шану педагогічним колективам ЗП(ПТ)О, які працювали і працюють на розбудову і розвиток професійно-технічної освіти. Завдяки саме Вашій наполегливій праці молодь долучається до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їй обрати життєвий шлях, іти в ногу з часом, адаптуватися до життя та стати справжніми фахівцями своєї справи. Нехай і надалі Ваш високий професіоналізм, турбота за наше майбутнє – виховання молоді – буде запорукою подальшого процвітання незалежної України.
   Бажаю Вам добра, злагоди, успіхів у здійсненні творчих планів і життєвих задумів!

З повагою
Директор НМЦ ПТО
у Закарпатській області

Ольга СЛЮСАРЄВА

 

Прочитано 632 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань