Наші новини

logo nmc 01 18

  

23 січня 2020

Реалізовуємо нові форми профорієнтації

 

   «Реалізація Концепції державної системи професійної орієнтації населення: сучасні форми роботи» – такою була тематика засідання обласної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що відбулася 23 січня 2020 року.

cekzija 1
Відкриття заходу

   Засідання відкрила директорка НМЦ ПТО Ольга Слюсарєва, яка наголосила на важливості розвитку системи професійної орієнтації населення, перш за все, серед учнівської молоді.
   Про сучасні форми профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю закладів загальної середньої освіти говорила Ірина Ладижець, заступник директора НМЦ ПТО, керівник секції.
   Методист Тетяна Хільченко запропонувала цікаві форми профорієнтаційної роботи з батьками здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, адже багато в чому від них залежить майбутній вибір професії їхніх дітей.
   Важливим у профорієнтаційній роботі є створення Центрів кар’єри в ЗП(ПТ)О, про організацію якого говорила заступник директора з виховної роботи ВПУ № 3 м. Мукачево Еріка Канчій.
   Жваву дискусію викликало питання проведення профорієнтаційних тренінгів у закладах загальної середньої освіти серед учнів 8-11 класів. Заступники директора з навчально-виховної (виховної) роботи ЗП(ПТ)О ділилися досвідом проведення тренінгів, однак усі зійшлися до єдиної думки: така форма профорієнтаційної роботи дієва, корисна і має носити системний характер.
   У ході секції піднімалися й інші нагальні питання організації виховної роботи в ЗП(ПТ)О, участі молоді у Всеукраїнських конкурсах, акціях, організації учнівського самоврядування та отримали необхідні консультації.

cekzija 2cekzija 3cekzija 5cekzija 4
cekzija 6cekzija 7cekzija 8cekzija 9
 У ході дискусії

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 393 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань