Наші новини

logo nmc 01 18

  

03 лютого 2020

Триває вивчення досвіду роботи педагогів ЗП(ПТ)О у міжатестаційний період

 

   Процес атестації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2020 році набирає обертів. Триває активна робота атестаційних комісій із вивчення професійної діяльності педагогів, які підлягають атестації, узагальнення досвіду їх роботи в міжатестаційний період та диференційоване оцінювання результатів педагогічної праці.

dosvid 1 20dosvid 2 20dosvid 3 20
Вивчення досвіду роботи педагогічних працівників ЗП(ПТ)О

   Методисти НМЦ ПТО як члени експертної групи з вивчення досвіду роботи викладачів та майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О, створеної атестаційною комісією вищого рівня (наказ департаменту освіти і науки облдержадміністрації № 72-К від 17.09.2019), беруть участь у роботі атестаційних комісій І рівня з визначення рівня сформованості педагогічних вмінь і навичок педагогів та оцінювання результативності їх роботи в міжатестаційний період. Для цього використовуються різні форми вивчення педагогічної діяльності викладачів, майстрів виробничого навчання та інших педагогічних працівників. Серед них – творчі звіти, представлення портфоліо, веб-сторінок, інноваційних проектів, методичних розробок педагогічних працівників на засіданнях методичних комісій, навчально-методичних рад, організація виставок методичних напрацювань, проведення майстер-класів, круглих столів, відкритих уроків, виховних та інших методичних заходів.
   Період вивчення професійної діяльності педагогічних працівників атестаційними комісіями закладів професійної (професійно-технічної) освіти триватиме до 15 березня.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 309 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань