Наші новини

logo nmc 01 18

  

12 лютого 2020

Підвищення професійної компетентності педагогів професійної освіти

 

   Педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обирають різні суб’єкти підвищення кваліфікації та форми навчання для вдосконалення педагогічної і фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок. При цьому використовують всі види підвищення кваліфікації – навчання за програмою підвищення кваліфікації, у тому числі участь у семінарах, практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах, та стажування.

kursu 1 31kursu 2 31
На курсах підвищення кваліфікації

   10 лютого 2020 року психолого-педагогічну та методичну підготовку двох груп слухачів із ЗП(ПТ)О та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів Закарпатської області розпочали фахівці Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області. Курси проходять на базі ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича».
   11 лютого 2020 року завершили стажування педагогічні працівники закладів професійної освіти у Навчально-практичному центрі сучасних швейних технологій і дизайну Хустського професійного ліцею сфери послуг. Відповідно до програми стажування очному етапу передував двотижневий дистанційний етап, під час якого слухачі опрацьовували теоретичні відомості про сучасні виробничі технології з використанням електронного контенту навчальних матеріалів. Упродовж очного етапу майстри виробничого навчання виконували практичне завдання – виготовлення чоловічих брюк за сучасною технологією швейних підприємств. Стажування пройшли 6 педагогів із трьох закладів освіти: Перечинського професійного ліцею, Хустського професійного ліцею сфери послуг та Ужгородського ВКУ КНТЕУ.

ctaz 1 31ctaz 2 31ctaz 3 31ctaz 4 31ctaz 5 31
Під час стажування

   За період стажування педагогічні працівники опанували прогресивні способи обробки розрізу та низу рукава чоловічої сорочки, а також виготовили чоловічі брюки за новітніми технологіями швейних підприємств на сучасному обладнанні. Окрім цього, засвоїли методику розробки конструкції чоловічих брюк та ознайомилися з роботою САПР.
   За результатами навчання слухачі отримали довідки встановленого зразка про успішне опанування програми стажування.
   Отже, система підвищення кваліфікації педагогів як складова неперервної професійної освіти упродовж життя дає їм належні знання, уміння та компетентності, які необхідні для підготовки сучасного робітника.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 273 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань