Наші новини

logo nmc 01 18

  

31 березня 2020

Засідання методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва

 

   30 березня 2020 року, в режимі онлайн, відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників професій сільськогосподарського виробництва закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на тему «Оновлення змісту професійної освіти при підготовці кваліфікованих робітників для сільського господарства.».

cilhos
 У ході роботи творчої групи

   У роботі секції взяли участь педагогічні працівники ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича» та Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.
   Про особливості організації навчального процесу під час здійснення підготовки кваліфікованих робітників з використанням елементів дуальної форми навчання розповів Маслюк І.Ф., методист НМЦ ПТО у Закарпатській області.
   В рамках роботи методичної секції відбулося засідання регіональної творчої групи із розроблення збірника орієнтовних освітніх програм з професії слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Під час обговорення було внесено зміни до навчальних програм окремих навчальних предметів.
   Крім того, Маслюк І.Ф. інформував присутніх про хід наповнення електронного навчально-методичного комплексу з професії тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Він звернув увагу на необхідності активізувати відповідну роботу з метою більш якісного використання технологій дистанційного навчання.

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 199 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань