Наші новини

logo nmc 01 18

  

03 квітня 2020

Засідання навчально-методичної ради

 

 

   02 квітня відбулося в режимі онлайн розширене засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, учасниками якого було 39 слухачів – керівників, методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

NMR 1NMR 2
 Розширене засідання навчально-методичної ради

   Директор центру Ольга Слюсарєва інформувала присутніх про організацію та методичне забезпечення дистанційного навчання в ЗП(ПТ)О області, ознайомила з нормативно-правовими документами з даного питання, особливу увагу колег зосередила на створення електронних навчально-методичних комплексів із професій – вебресурсів, необхідних для забезпечення дистанційного навчання. Також наголосила на важливості підвищення рівня ІТ-компетентностей педагогічних працівників із опанування сучасних вебсервісів для організації освітнього процесу за дистанційною формою навчання.
   Ліна Войченко, методист НМЦ ПТО зробила ґрунтовний аналіз результатів роботи експертної групи з вивчення професійної діяльності викладачів і майстрів виробничого навчання у міжатестаційний період, які в 2020 році підлягають атестації.
   Методист Ганна Демчишин представила на погодження узагальнені досвіди педагогічних працівників: викладача історії ВПУ № 3 м. Мукачево Янчишин В.В. та викладача німецької мови Міжгірського професійного ліцею Капущака Б.Б. Відзначено практичну значимість й актуальність педагогічних досвідів та запропоновано поширити їх у ЗП(ПТ)О області.
   Про результати роботи творчих груп із розробки збірників орієнтовних освітніх програм із професій: продавець продовольчих товарів; кондитер, офіціант; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; швачка; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; електрогазозварник та електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, надала інформацію Ольга Володимирівна. Вона зазначила, що робота над формуванням таких збірників продовжуватиметься.
   Також погоджено зміст інформаційно-методичного збірника «Вісник 3-4/2020».
   На завершення онлайн-заходу директор центру надала відповіді на поставлені педагогічними працівниками запитання.

                 NMR 7  NMR 5 NMR 3  NMR 4
 Під час онлайн-заходу

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 480 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань