Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 квітня 2020

До послуг читачів – новий номер «Вісника»

 

   На розгляд читачів пропонується черговий номер інформаційно-методичного збірника «Вісник – 1-2/2020», в якому розміщено методичні напрацювання педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, в першу чергу тих, які атестуються у 2020/2021 навчальному році.
   Про сучасний підхід до організації освітньої діяльності здобувачів освіти, поєднання різних форм і методів, застосування можливостей інтернет-ресурсів, вебсайтів, електронних засобів навчання та їх вплив на результати навчальних досягнень ідеться на сторінках часопису.
   Інтерес складають також стаття про методичний супровід роботи навчально-практичних центрів у ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» та актуальне на часі, організоване у ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей», тренінгове заняття «Емоційна готовність до зовнішнього незалежного оцінювання».
   Не залишилося поза увагою наставників і життя молоді в закладах освіти, де організації самоосвітньої діяльності здобувачів освіти відводиться неабияка роль. Свідченням цьому є проведені виховні заходи, серед яких – усний журнал «Сходинки морального падіння Доріана Грея» (за творчістю Оскара Уальда), турнір юних правознавців «Права і обов’язки громадян. Діти та їхні права», брейн-ринг «Ігри патріотів» тощо, які сприяють формуванню компетентної особистості, вихованню в молодого покоління почуттів патріотизму, активної громадянської позиції.
   Із електронною версією «Вісника – 1-2/2020» можна ознайомитися на онлайн-дошці НМЦ ПТО.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Зроблено в Padlet
Прочитано 389 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань