Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 травня 2020

Розпочата робота над проєктами стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісній основі

 

   Упродовж травня-червня цього року, на виконання наказу Міністерства освіти і науки від 14.04.2020 р. № 514 «Щодо розроблення стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з робітничих професій на основі компетентнісного підходу в 2020 році» в області працюватиме дві творчі групи з розробки проєктів стандартів із професій паркетник і покоївка. До складу творчих груп увійшли керівники закладів, викладачі спеціальних дисциплін, майстри виробничого навчання  ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» та Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ, методисти навчально-методичного центру, представники товариств з обмеженою відповідальністю «Тарасов і товариші» та «Емігранд».

ctand 2ctand 1
Робота творчих груп

   Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області 5 травня в режимі онлайн проведено організаційне засідання творчих груп.
   Директор центру Ольга Слюсарєва детально зупинилась на структурі стандартів, розповіла про визначення та вимоги до формування змісту загальних, ключових та професійних компетентностей, звернула увагу на ролі роботодавців при формуванні змісту професійних компетентностей з урахуванням сучасних технологій виробництва. Також під час засідання були визначені завдання та терміни опрацювання матеріалів.

Прочитано 296 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань