Наші новини

logo nmc 01 18

  

20 травня 2020

Засідання обласної секції методистів ЗП(ПТ)О

 

metod 1metod 2metod 3

 У ході засідання методичної секції

   20 травня в режимі онлайн відбулося засідання обласної секції методистів, на якому розглядалися особливості організації методичної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.
   Керівник секції Ладижець І.М. знайомила присутніх з новими нормативно-правовими документами з питань розвитку професійної освіти, зупинилася на пріоритетних напрямах діяльності методичної служби ЗП(ПТ)О. Зокрема, мова йшла про організацію та методичне забезпечення освітнього процесу за дистанційною формою навчання, активізацію діяльності педагогів, методичних комісій професійного спрямування над розробкою електронних навчально-методичних комплексів із визначених професій, роль методиста у визначенні пріоритетного напряму інноваційної діяльності закладу освіти тощо.
   З оглядом онлайн-сервісів, що можна використовувати для контролю знань здобувачів освіти з професійної підготовки, знайомила присутніх завідувачка інформаційно-аналітичним кабінетом НМЦ ПТО Наталія Палош.
   Методист НМЦ ПТО Ліна Войченко підвела підсумки атестації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О у 2020 році, проаналізувала роботу атестаційних комісій І-го атестаційного рівня, надала ряд порад щодо покращення їх роботи.
   Методисти активно включалися в обговорення розглянутих питань, піднімали ряд проблем, з якими стикаються у своїй повсякденній роботі.

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 703 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань