Наші новини

logo nmc 01 18

  

21 травня 2020

Засідання методичної секції педагогічних працівників професій загальних для всіх галузей економіки

 

   «Використання сучасних педагогічних технологій на уроках професійної підготовки» – тема засідання методичної секції педагогічних працівників із професій загальних для всіх галузей економіки (оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, секретар керівника (організації, підприємства, установи), оператор комп'ютерного набору, касир (в банку)), яке відбулося 20 травня у режимі онлайн.
   Досвідом роботи з використання додатку Google Classroom при викладанні спеціальних дисциплін під час дистанційного навчання поділилася Лихтей К.А., викладач Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.
   Про формування освітнього простору в сучасних умовах на уроках професійно-теоретичної підготовки інформувала учасників онлайн-засідання викладач Любчинська О.І. (Вище професійне училище № 3 м. Мукачево).
   Викладачі спеціальних дисциплін Штиглинець М.Г. (Свалявський професійний будівельний ліцей) і Гніненко В.О. (ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти») розповіли про використання онлайн-дошки (Padlet) в освітньому процесі та онлайн-сервісу «KAHOOT» під час професійно-теоретичної підготовки.
   Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету НМЦ ПТО, надала інформацію про онлайн-сервіси, які можна використовувати для здійснення контролю знань здобувачів освіти з професійної підготовки, та зосередила увагу на їх перевагах і недоліках.
   У рамках методичної секції відбулося засідання регіональної творчої групи зі створення електронного навчально-методичного комплексу з професії оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Членами творчої групи обговорено зміст збірника орієнтовної освітньої програми, структуру та розділи комплексу. Також розглядалося питання щодо обсягу теоретичного матеріалу, підбору фото- та відеоматеріалів, рисунків, таблиць тощо.

ekonomiku 1ekonomiku 2ekonomiku 3ekonomiku 4ekonomiku 5
 У ході роботи секції та творчої групи

Палош Н.М., завідувач
інформаційно-аналітичного кабінету
Словенка-Козлова С.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 608 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань