Наші новини

logo nmc 01 18

  

11 вересня 2020

Вебінар для кадрових служб закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 

kadru 1kadru 2kadru 3

Семінар для кадрових служб ЗП(ПТ)О

   11 вересня 2020 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області проведено в режимі онлайн семінар для кадрових служб закладів професійної (професійно-технічної) освіти з окремих питань ведення кадрового діловодства та оновлення електронної бази кадрового забезпечення педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О станом на початок нового навчального року.
   Методист інформаційно-аналітичного кабінету Словенка-Козлова С.С. роз’яснила особливості роботи кадрової служби закладу освіти в період карантину з посиланням на нормативні документи, що регламентують режим роботи в період карантинних обмежень (Збірник нормативних документів щодо роботи закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)).
   Методист навчально-методичного центру Войченко Л.П. зупинилася на порядку внесення змін в електронну базу «Кадрове забезпечення закладу П(ПТ)О». Система комплектування загального банку повної та достовірної інформації про педагогічних працівників закладів професійної освіти запроваджена з метою здійснення моніторингу структури педагогічних кадрів та планування роботи з підвищення їх професійної компетентності. Методист зосередила увагу на вимогах до формування бази кадрового забезпечення та здійснення аналізу кількісного та якісного складу педагогічних працівників ЗП(ПТ)О станом на 01 вересня 2020 року.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 409 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань