Наші новини

logo nmc 01 18

  

25 вересня 2020

Засідання методичної секції заступників директорів з навчальної роботи

 

   Засіданням методичної секції заступників директорів із навчальної роботи розпочато роботу обласних методичних секцій у 2020/2021 навчальному році.
     „Пріоритетні напрями в організації освітнього процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти у 2020/2021 навчальному році” – такою була тема засідання секції, яка відбулася 24 вересня у режимі онлайн.
    Про забезпечення виконання освітніх програм у зв’язку з епідемічною ситуацією щодо поширення короновірусної інфекції COVID-19 в 2020/2021 навчальному році, особливості організації освітнього процесу та викладання окремих предметів інформувала керівник секції, методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Світлана Вайда.
     Заступники директорів з навчальної роботи Наталія Білецька (ДНЗ „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”) та Володимир Теличко (Хустський професійний ліцей) поділилися досвідом роботи з упровадження дистанційного навчання під час карантину.

zastupnuk 1 20zastupnuk 2 20zastupnuk 3 20
Під час засідання секції

     Увага присутніх акцентувалася на подальшому впровадженні в освітній процес інформаційно-комунікаційних технологій. Оксана Бабіта, заступник директора Берегівського професійного ліцею сфери послуг, презентувала впроваджену програму автоматизованого складання розкладу для ЗП(ПТ)О „Розклад НШ”.
     Керівник секції проаналізувала результати державної підсумкової атестації (у формі ЗНО – 2020) серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О й зазначила, що рівень навчальних досягнень та якості знань із загальноосвітньої підготовки продовжує залишатися низьким.
     Під час онлайн-засідання розглядалися також питання про участь у всеукраїнському конкурсі „Учитель року – 2021”, про підготовку до ДПА у 2020/2021 навчальному році тощо.
     На завершення роботи увагу присутніх було зосереджено на заходах, що будуть проводитися у рамках Року математичної освіти в Україні та ознайомлено з підсумками конкурсу на кращий стан фізичного виховання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Вайда С.В., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 391 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань