Наші новини

logo nmc 01 18

  

09 жовтня 2020

Координаційне засідання для керівництва навчально-практичних центрів ЗП(ПТ)О

 

   8 вересня 2020 року проведено онлайн засідання для керівників навчально-практичних центрів, створених на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, з питань координації їх діяльності у 2020/2021 н. р.

npz 3 20npz 2 20
 Координаційне засідання

   Про планування роботи та звітування за результатами діяльності навчально-практичних центрів говорила Ольга Слюсарєва, директор НМЦ ПТО. Вона окреслила основні напрями роботи центрів на поточний навчальний рік відповідно до функцій, визначених положеннями, зокрема, організації професійно-технічного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації дорослого населення, виробничої діяльності, а також удосконаленні навчально-методичного забезпечення професійної підготовки.
   Інформацію щодо потреби закладів професійної освіти у стажуванні педагогічних працівників та навчанні з метою підвищення робітничої кваліфікації довела до відома учасників заходу методист навчально-методичного центру Ліна Войченко. Вона зосередила увагу присутніх на порядку організації стажування та проведення навчально-практичних семінарів із вивчення сучасних виробничих технологій для майстрів виробничого навчання і викладачів професійно-теоретичної підготовки.
   Під час засідання було узгоджено план заходів з організації стажування педагогічних працівників ЗП(ПТ)О на базі навчально-практичних центрів у 2020/2021 навчальному році.


Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 488 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань