Наші новини

logo nmc 01 18

  

15 жовтня 2020

Обласна секція методистів ЗП(ПТ)О

 

metodustu 20   15 жовтня 2020 року у режимі онлайн відбулося засідання обласної секції методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Мова йшла про особливості організації методичної роботи у 2020/2021 н. р. у контексті виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, заходів з реалізації єдиної методичної проблеми НМЦ ПТО.

  metodustu 20 2

metodustu 20 5

metodustu 20 4

Під час вебінару

   Перед присутніми виступила директорка НМЦ ПТО Ольга Слюсарєва, яка наголосила, що основним завданням методичної служби ЗП(ПТ)О є методичний супровід забезпечення якості професійної освіти і навчання, насамперед, через упровадження стандартів П(ПТ)О на основі компетентнісного підходу, розробки освітніх програм професійної (професійно-технічної) освіти, створення та наповнення електронних навчально-методичних комплексів із визначених професій тощо.
   Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О, шляхи вирішення проблем, що виникають у ході роботи методиста, організацію стажування педагогічних працівників на базі навчально-практичних центрів ЗП(ПТ)О області у 2020/2021 н. р. говорила методистка Центру Ліна Войченко.
   Керівник секції, заступник директора НМЦ ПТО Ірина Ладижець зупинилася на ряді важливих питань. Зокрема, вона зробила аналіз методичної роботи за 2019/2020 н. р., підвела підсумки організації та методичного забезпечення освітнього процесу за дистанційною формою навчання у період карантину, опанування нових онлайн сервісів методистами, педагогами ЗП(ПТ)О шляхом самоосвіти за результатами проведеного анкетування, анонсувала роботу обласної школи з підвищення рівня цифрової компетентності педагогів, відповіла на запитання.
   Усі матеріали секції направлені у ЗП(ПТ)О для користування.

 

 

 

Ладижець І.М., заступник директора
НМЦ ПТО

Прочитано 684 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань