Наші новини

logo nmc 01 18

  

21 жовтня 2020

Засідання методичної секції викладачів предмета «Захист України» закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 

   Зміст військово-патріотичного виховання визначається національними інтересами України і покликаний забезпечити активну участь громадян у збереженні її безпеки від зовнішньої загрози. Військово-патріотичне виховання орієнтоване на формування у зростаючої особистості готовності до захисту Вітчизни, розвиток бажання здобувати військові професії, проходити службу у Збройних Силах України.

zachust 2020

   21 жовтня 2020 року в режимі онлайн відбулося засідання методичної секції викладачів предмета «Захист України» на тему «Шляхи підвищення ефективності викладання предмета «Захист України» та військово-патріотичного виховання учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти».
   Про особливості організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень розповів Маслюк Ігор Федорович, методист НМЦ ПТО у Закарпатській області.
   Питання методичних аспектів забезпечення викладання предмета «Захист України» у 2020-2021 навчальному році у своєму виступі розкрив Павко Ігор Йосипович, методист кабінету методики виховної та позашкільної роботи Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти. Крім того, він наголосив на важливості організаційних заходів з підготовки та проведення навчально-польових та навчально-тренувальних занять (зборів).
   Своїм досвідом щодо організації проведення уроків з предмета «Захист України» в умовах дистанційного навчання поділився Леньо Михайло Миронович, викладач ВПУ № 3 м. Мукачево.

 

zacust 2 20zacust 3 20zacust 4 20zacust 5 20
Під час вебінару

Маслюк І.Ф., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 410 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань