Наші новини

logo nmc 01 18

  

12 листопада 2020

Засідання методичної секції викладачів української мови і літератури, зарубіжної літератури ЗП(ПТ)О області

 

   11 листопада 2020 року в режимі онлайн проведено вебінар за темою «Поєднання традицій та інновацій на уроках словесності» з викладачами української мови і літератури, зарубіжної літератури закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
zarubizna 1   Методист НМЦ ПТО у Закарпатській області Ганна Демчишин інформувала про особливості організації освітнього процесу у сфері професійної освіти в умовах карантинних обмежень та ознайомила учасників онлайн-заходу з нормативними документами Міністерства освіти і науки України щодо викладання української мови і літератури, зарубіжної літератури у ЗП(ПТ)О у 2020/2021 навчальному році.
   Ганна Миня – викладач ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», розповіла про недискримінаційний підхід у навчанні та його реалізацію на уроках української літератури в процесі вивчення роману Панаса Мирного «Хіба ревуть воли, як ясла повні?».
   Викладач Хустського професійного ліцею Тетяна Росоха поділилася досвідом роботи щодо використання платформи Google Classrom на уроках української мови і літератури в умовах дистанційного навчання.
    Про сучасні підходи до організації продуктивного уроку зарубіжної літератури говорила Оксана Медулич – викладач Міжгірського професійного ліцею.
   На завершення вебінару керівник методичної секції – Ганна Демчишин, надала інформацію про якість навчальних досягнень здобувачів освіти за результатами проведення Державної підсумкової атестації (у формі ЗНО) та зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, основну увагу колег акцентувала на підготовку здобувачів освіти ЗП(ПТ)О до проведення ЗНО – 2021: на особливостях оновлених сертифікаційних робіт з української мови та української мови і літератури.

zarubizna 2zarubizna 3zarubizna 4zarubizna 5zarubizna 6
Словесники ЗП(ПТ)О області діляться досвідом роботи

 Демчишин Г.С., методист

інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 400 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань