Наші новини

logo nmc 01 18

  

19 листопада 2020

Збори лiдерiв учнiвського самоврядування

 

   18 листопада в режимi онлайн вiдулися збори лiдерiв учнiвського самоврядування ЗП(ПТ)О областi.

uchniv 1 20
Під час заходу

   На початку заходу методист Тетяна Хiльченко привiтала учасникiв та проiнструктувала щодо виборiв лiдера регiональної ради унiвського самоврядування. Вона наголосила, що самоврядування - один з атрибутів демократичного устрою суспільства, i саме учнівське самоврядування дає можливість здобувачам освiти практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства. Кожен з трьох претендентiв на посаду лiдера регiональної ради намагався переконати в тому, що саме він зможе зробити учнiвське життя більш демократичним, цікавим і змістовним, подiлився своїм баченням про напрямки й методи роботи, цiкавими iдеями, подiями та заходами, якi хотiлося б в майбутньому реалiзувати.
 uchniv 3 20  За результатами онлайн голосування перемогла здобувачка освiти Вищого професiйного училища № 3 мiста Мукачево Винар Олександра, заступниками стали Прокопчук Тетяна (Берегiвський професiйний лiцей сфери послуг) та Уйбарi Максим (Хустський професiйний лiцей сфери послуг).
   Далi учасники зборiв обговорили та затвердили план роботи регіональної ради лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на 2020/2021 навчальний рік. Домовились про створення групи у додатку «Вайбер» для зручного спiлкування та про наступну зустрiч «Калейдоскоп «Подiя року»» вже у груднi.

 

 

Хiльченко Т.О., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 451 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань