Наші новини

logo nmc 01 18

  

10 грудня 2020

Засідання методичної секції педпрацівників професій транспорту

 

ransport 1 20   «Професійна компетентність – запорука якості освіти в умовах дистанційного навчання» – такою була тема засідання обласної методичної секції педпрацівників професій транспорту, що відбулася 9 грудня в режимі онлайн. Учасниками її стали представники восьми закладів професійної (професійно-технічної) освіти, де здійснюється підготовка з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.
   Із вітальним словом до учасників секції звернулася методист навчально-методичного центру Савченко Т.Л. Вона наголосила на особливостях організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень і ознайомила з нормативно-правовими документами Міністерства освіти і науки України щодо завдань на 2020-2021 навчальний рік.
   Дистанційне навчання стало справжнім випробуванням для педагогічних працівників і здобувачів освіти. Тому саме організації та проведенню навчальної діяльності в період карантину було присвячено засідання секції.
   Насамперед ділилися досвідом своєї роботи педагогічні працівники Міжгірського професійного ліцею. Майстер в/н Рогач Є.Ф. представив відео-фрагмент уроку виробничого навчання в групі ІІ курсу на тему «Перевірка агрегатів і систем автомобіля за допомогою комп’ютерної діагностики», а викладач спецдисциплін Юрик В.В. ознайомив із застосуванням нестандартних форм навчання при викладанні спеціальних предметів.
   Викладач спецдисциплін Свалявського професійного будівельного ліцею Пліхтою А.А. презентувала учасникам вебінару навчально-методичний посібник із предмета «Основи енергоменеджменту», розроблений відповідно до орієнтовних освітніх програм із професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Із робочим зошитом для лабораторно-практичних робіт із предмета «Спецтехнологія» (кваліфікація: слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 2-го розряду) познайомив його розробник – викладач Хустського професійного ліцею Деяк М.В.
   Цікаво та змістовно виступив майстер в/н Перечинського професійного ліцею Керецман С.Я., який продемонстрував учасникам особистий блог, створений для роботи в умовах дистанційного навчання.
   На завершення онлайн-засідання методист центру проаналізувала наповнення контенту з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів дидактичними засобами навчання.

ransport 2 20ransport 3 20ransport 4 20ransport 5 20ransport 6 20
 Під час засідання 

Савченко Т.Л., методист
навчально-методичної кабінету

Прочитано 381 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань