Наші новини

logo nmc 01 18

  

14 грудня 2020

Заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів з навчально-виробничої роботи та старших майстрів ЗП(ПТ)О

 

   11 грудня 2020 року в режимі онлайн було проведено останнє в цьому році заняття постійного семінару для новопризначених заступників директорів з навчально-виробничої роботи та старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

mayster 1 20mayster 2 20
 Семінар для новопризначених заступників директорів з НВР та старших майстрів ЗП(ПТ)О

   На занятті розглядалася тема «Внутрішня система забезпечення якості у підготовці кваліфікованих робітників у ЗПО». Керівник семінару – методист НМЦ ПТО Войченко Л.П., пояснила сутність внутрішньої системи забезпечення якості освіти, яка відповідно до Закону України «Про освіту» включає ряд процедур і заходів, спрямованих на вдосконалення всіх напрямів діяльності закладу освіти, що створює умови для якісної підготовки здобувачів освіти. Забезпечення якості професійної освіти передбачає наявність необхідних ресурсів, належну організацію освітнього процесу, контроль якості підготовки конкурентоспроможного кваліфікованого робітника на всіх етапах навчання та всіх рівнях у ЗП(ПТ)О.
   «Новопризначені заступники директорів з навчально-виробничої роботи та старші майстри є управлінцями, а управління – це планування, організація і контроль», – наголосила методист.
   Питання планування діяльності та роботи заступника з НВР і старшого майстра з організації навчально-виробничого процесу в ЗПО висвітлювалися на попередніх заняттях, тому зараз мова йшла про третю складову функції управління – контроль освітнього процесу, зокрема професійної підготовки, з боку зазначених посадових осіб. Увага учасників вебінару була зосереджена на формах і методах здійснення контролю за виконанням освітніх та робочих навчальних програм із предметів професійно-теоретичної підготовки, виробничого навчання, практики у І півріччі та навчальному році, а також контролі системи оцінювання здобувачів освіти за стандартами професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу.
   Робота постійного семінару триватиме.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 238 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань