Наші новини

logo nmc 01 18

  

27 січня 2021

Триває робота над створенням навчальних посібників професійного спрямування

 

   27 січня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області відповідно до плану роботи проведено онлайн-засідання творчої групи викладачів англійської мови ЗП(ПТ)О з розробки та формування навчального посібника «Іноземна мова за професійним спрямуванням» із професії покоївка.

tvorcha 1 21
Робота творчої групи

   Мета посібника – допомогти викладачам англійської мови краще організувати освітній процес, якісно проводити заняття, створити на уроках атмосферу іншомовного спілкування, розвивати комунікативну компетенцію та сприяти застосовувати здобуті теоретичні знання на практиці.
   У зібранні взяли участь Ужгородське вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету та Міжгірського професійного ліцею, у яких здійснюється підготовка за даною професією.
   Члени творчої групи – Павкевич Маріанна Ігорівна, Бігар Алла Олегівна та методист НМЦ ПТО Демчишин Ганна Степанівна, обговорювали питання змістового наповнення, формату рисунків і фотографій та вимог до загального оформлення майбутнього посібника. Особливу увагу закцентовано на визначення єдиного підходу до схем, таблиць тощо, підбір фотоматеріалу і відеофрагментів (з елементами практичних вправ), складання тестових завдань для контролю та самоконтролю знань, умінь і навичок здобувачів освіти, наявність критеріїв оцінювання тощо.

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-методичного кабінету

Прочитано 414 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань