Наші новини

logo nmc 01 18

  

29 січня 2021

Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 

   28 січня відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної (виховної) роботи у формі семінару «Безпечний та здоровий спосіб життя. Екологічна грамотність». Запрошеною гостею була завідувачка відділу профілактики та контролю захворювань КНП «Закарпатський обласний центр громадського здоров’я» ЗОР Валерія Брич, кандидатка медичних наук, доцентка кафедри наук про здоров’я ДВНЗ «УжНУ». Вона розповіла про сучасні шляхи промоції здоров’я та здорового способу життя серед студентської молоді, можливі напрями співпраці.
   Заступники директорів з навчально-виховної роботи ВПУ №3 м.Мукачево Канчій Е.А., Перечинського професійного ліцею Герич М.В., практичний психолог Малець - Балога О.А. та соціальний педагог Макарчук Ю.Ю. ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» поділилися досвідом участі у всеукраїнській програмі з популяризації здорового способу життя серед молоді Healthy Challenge.
   Також піднімалися питання активізації комунікаційної кампанії підвищення престижності професійної освіти та робітничих професій у 2021 році, акцентувалася увага щодо актуальності та важливості рекламної діяльності у сфері надання освітніх послуг.

zastuonuk 1 21zastuonuk 2 21zastuonuk 5 21zastuonuk 6 21
 Робота семінару

Хільченко Т.О., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 345 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань