Наші новини

logo nmc 01 18

  

03 лютого 2021

Підвищення професійної компетентності педагогів професійної освіти

 

   Педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області обирають різні суб’єкти підвищення кваліфікації та форми навчання для вдосконалення педагогічної і фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок. При цьому використовують всі види підвищення кваліфікації, у тому числі участь у семінарах-практикумах, майстер-класах та стажування. Одним із напрямків діяльності навчально-практичних центрів, створених на базі ЗП(ПТ)О області, є саме проведення стажування майстрів виробничого навчання з метою вивчення сучасних виробничих технологій.

kuchar 2

   02 лютого 2021 року завершили стажування педагогічні працівники закладів професійної освіти у Навчально-практичному центрі сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. Відповідно до програми слухачі ознайомилися з прогресивними підходами до організації технологічного процесу на підприємствах громадського харчування, новітнім технологічним устаткуванням, сучасними технологіями приготування страв.
Про впровадження системи харчової безпеки НАССР (ХАССП) на підприємствах галузі інформувала викладач Ужгородського ВПУ ТТХ Куштан Г.В., а завідувачка виробництвом супермаркета «Вопак» Татаревська Т.В. поділилася досвідом упровадження основних принципів цієї системи на підприємстві.
   Майстри виробничого навчання відпрацювали процес приготування яєчно-масляних соусів, представивши фото та відеозвіти про проведену роботу.
   У рамках стажування викладач спецдисциплін училища Галас Н.П. провела майстер-клас «Приготування бульйону консоме та гарнірів до нього».
   Під час виконання практичної роботи з приготування гарнірів до бульйонів консоме слухачі продемонстрували опановані новітні технології приготування страв та набуті навички роботи на сучасному технологічному обладнанні.
Усі педагогічні працівники в повному обсязі виконали програму стажування відповідно до кваліфікаційних вимог кухаря п’ятого розряду. Десять майстрів виробничого навчання з чотирьох закладів професійної освіти отримали довідки про стажування та сертифікати про участь у семінарі-практикумі.

kuchar 1kuchar 3kuchar 4kuchar 5kuchar 6kuchar 7
kuchar 8kuchar 10 21kuchar 11 21kuchar 12 21kuchar 9
 Стажування майстрів виробничого навчання з професії кухар

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 313 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань