Наші новини

logo nmc 01 18

  

18 лютого 2021

Стажування – одна із форм удосконалення фахової майстерності педагогічних працівників професійного (професійно-технічного) навчання

 

stazavannja 7 21   Стажування майстрів виробничого навчання є обов’язковою і невід’ємною частиною підвищення кваліфікації.
   17 лютого 2021 року завершили стажування педагогічні працівники з професій електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж та електромонтажник силових мереж та електроустаткування із 4-ох закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
   Відповідно до програми стажування, складеної з урахуванням сучасних вимог до професії, навчання складалося з теоретичної та практичної частин.
   Теоретична частина проходила у режимі онлайн за допомогою хмарної платформи ZООМ. Слухачі познайомилися з інноваційними тенденціями з використання електроенергії та опанували сучасні методи керування силовим електрообладнанням.
   Практичні навички педагоги здобували на базі навчально-практичного центру з професії „Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Електромонтажник силових мереж та електроустаткування” Свалявського професійного будівельного ліцею.
   Представник Української електротехнічної Корпорації АСКО-УКРЕМ провів майстер-клас, під час якого педагогічні працівники ознайомилися з характеристиками та перспективами застосування сучасних електрокомпонентів: контакторів, магнітних пускачів, компонентів систем захисту, освітлювальних приладів. Всі учасники отримали сертифікати від лідера ринку електротехнічної продукції АСКО-УКРРЕМ про опанування новітніх виробничих технологій та подарунки.
  Майстри виробничого навчання практично виконували монтаж з’єднувальної кабельної муфти, відпрацювали роботи на сучасних апаратах автоматичного та дистанційного керування освітлювальної електроустановки.
   На завершення навчання учасники отримали довідки про проходження стажування встановленого зразка.

stazavannja 1 21stazavannja 2 21stazavannja 3 21stazavannja 4 21stazavannja 5 21stazavannja 6 21
Практична частина стажування

Вайда С.В., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 243 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань