Наші новини

logo nmc 01 18

  

24 лютого 2021

Засідання методичної секції педагогічних працівників професій загальних для всіх галузей економіки

 

obl 4 21   «Ефективне використання новітніх технологій як основа формування професійних компетентностей здобувачів освіти» – такою була тема засідання методичної секції педагогічних працівників із професій оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, секретар керівника (організації, підприємства, установи), оператор комп'ютерного набору, касир (в банку), що відбулося 23 лютого у режимі онлайн.
   Про формування професійних компетентностей здобувачів освіти засобами інноваційних технологій інформувала учасників Гулович Н.Г., викладач спеціальних дисциплін Свалявського професійного будівельного ліцею.
   Майстер виробничого навчання Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево Ільтьо А.В. розповіла про використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках виробничого навчання для розвитку професійних компетентностей.
   Досвідом роботи з використання онлайн-платформ та вебсервісів для ефективного проведення професійно-практичної підготовки в умовах дистанційної та змішаної форм навчання з професії касир (в банку) поділилася Чейпеш В.Я., майстер виробничого навчання Вищого професійного училища № 34 м. Виноградів.
   Палош Н.М., завідувачка інформаційно-аналітичного кабінету НМЦ ПТО, надала інформацію про безкоштовні онлайн-курси для підвищення кваліфікації педагогів, зосередила увагу на інформаційно-комунікаційних технологіях у процесі самоосвіти.
   Також обговорювалися питання щодо продовження роботи над наповненням електронного навчально-методичного комплексу з професії оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, формування творчих груп із розробки навчальної літератури професійного спрямування.

   obl 1 21obl 2 21obl 3 21obl 5 21
 Педагогічні працівники діляться досвідом роботи

Палош Н.М., завідувачка
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 317 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань