Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 березня 2021

Участь у Всеукраїнському методичному марафоні

 

marafon 1 21marafon 2 21
Під час марафону

   23-24 лютого 2021 року з ініціативи Навчально-методичного центру у Черкаській області та комунального навчального закладу «Черкаський відбувся Всеукраїнський методичний марафон «STEM: інноваційні можливості реформування системи освіти у ЗП(ПТ)О». Учасники, керівники та методисти Навчально (наукових)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти, керівники та педагогічні працівники закладів професійної (професійної-технічної) освіти, ділилися досвідом роботи з упровадження мобільного навчання як сучасної технології в освіті, використання Google-сервісів у сучасному освітньому процесі та інноваційних STEM-технологій в освітньому процесі, що сприяє формуванню в здобувачів освіти цілісного, системного світогляду, актуалізації особистісного ставлення до питань, що розглядаються під час навчання тощо.
   У марафоні брала участь викладач математики Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево Ольга Ляшенко, яка виступила з доповіддю «Роль сучасних цифрових технологій у забезпеченні якості освіти».
   Захід пройшов в атмосфері відкритого спілкування, творчих дискусій та плідної співпраці.
   За результатами Всеукраїнського методичного марафону «STEM: інноваційні можливості реформування системи освіти у ЗП(ПТ)О» готується електронний збірник матеріалів, що буде розміщено на освітньому порталі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради, а доповідачі й автори представлених матеріалів отримають сертифікати.

Вайда С.В., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 361 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань