Наші новини

logo nmc 01 18

  

03 березня 2021

"Охорону праці знай – про життя й безпеку дбай!"

 

   Питання охорони праці складне і досить відповідальне, адже за ним – життя і здоров’я людей! У реаліях сьогодення охорона праці та безпека життєдіяльності стосуються всіх напрямів діяльності і є важливими для майбутніх кваліфікованих робітників.

   Згідно з планом роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області та з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої молоді організовано й проведено інтернет-олімпіаду з предмета «Охорона праці». У такому форматі олімпіада проводиться вже четвертий рік поспіль.

oxorona 1 21oxorona 2 21

   Олімпіадні завдання охоплювали зміст навчальної програми предмета і були сформовані у вигляді різнорівневих тестів, що містили питання трьох рівнів складності.
   Для проведення заходу було використано платформу Pruffme.com з використанням вебресурсу http://master-test.net/uk. Технічні можливості НМЦ ПТО та закладів професійної (професійно-технічної) освіти дозволили провести олімпіаду на належному рівні, що актуально в умовах карантинних обмежень.
   Використання програми «Майстер-тест» для проходження тестування надало можливість отримати автоматично узагальнені результати з відображенням кількості балів кожного конкурсанта, часу виконання завдань та показника результату у відсотках. Учасники олімпіади продемонстрували достатній і високий рівень знань.
   Кращі результати у здобувачів освіти: Балажа Владислава – Державний професійно-технічний навчальний заклад «Мукачівський професійний аграрний ліцей імені М. Данканича», Мисака Назарія – Перечинський професійний ліцей, Мангур Анастасії – Державний навчальний заклад «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», які відповідно набрали 80, 79, 76 балів від максимально можливої кількості (87).
   Вітаємо переможців та їх наставників!
   Бажаємо всім учасникам подальших успіхів у навчанні і в майбутньому стати висококваліфікованими фахівцями своєї справи.

oxorona 3 21oxorona 4 21oxorona 5 21oxorona 6 21oxorona 7 21oxorona 8 21oxorona 9 21
Інтернет-олімпіада

Хільченко Т.О., методист кабінету
навчально-методичної роботи

Прочитано 404 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.ues.net.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань